Tuesday, January 8, 2013

..perihal bakal suami^^

Posted by ::Siti Nur Adibah~10:: at 12:20 AM
Reactions: 

Assalamualaikum w.b.t..
hemohemo..fuh, tebal betul sarang labah-labah dlm belog saya ini!
jika dihitung- hitung..
sudah hampir 6 bulan saya tidak meng 'update' belog yg tidak seberapa ini..
sibukkah benarkah saya?
hoho..
*biarlah dia dan saya sahaja yg mengetahui^^

maka dgn ini, tatkala sahabat- sahabiah mengepost tentang walimah mereka..
terdetik untuk diriku mencatatkan mengenai..
.
.
.
.
.
.

perihal bakal suami..

sebenarnya saya tertarik dengan gambar di atas..
itu aja!
dan saya kongsikan juga ayat di bawah^^

sy tak kisah kalau awak tak ensem, tak cool, tak macho, tak gentleman, tak romantik.

sebab?

bila mana awak dah jadi suami sy, bagi sy, awaklah yang paling ensem, paling cool, paling macho, paling gentleman, paling romantik dalam hati sy ni.

bagi seorang isteri, suamilah insan yang paling dekat dengan dirinya. dan yang paling penting, insan yang paling rapat di hatinya selepas Allah dan Rasul.

Taat seorang isteri kepada suami bukan hanya sekadar tanggungjawab. Tapi lebih kepada rasa cinta dan sayangnya kepada insan yang diberi amanah untuk menjaganya.

Ikhlas diri ini untuk menyayangi suamiku nanti, supaya dapat bertemunya lagi di mahligai cinta yang kekal tiada hujungnya.

amin

p/s: ayat2 tu CP jer k.hihi


4 comments on "..perihal bakal suami^^"

Nurul Jannah on January 8, 2013 at 11:16 AM said...

Kalau dah ada tarikh,jangan lupa bagi kad kat jannah ea akak..hehe^_^

::Siti Nur Adibah~10:: on January 8, 2013 at 12:43 PM said...

hehe..alamak terkontroversi la pulak post ni.insya Allah tarikhnya 4 sept..tp thunnya xtau bila la..hoho

ku hariz farhan on January 12, 2013 at 8:05 AM said...

Menarik,tapi satu persoalan,orang yang buat post ni bila nak hantar kad jemputan ya??hihi,gurau ja boh!!!

::Siti Nur Adibah~10:: on January 13, 2013 at 7:57 AM said...

huhu..lmbat lgi la..xgrad lgi..insya Allah, tggu lps grad la.hehe..xpn, kta tggu jemputan org2 hebat bln 2 ni..xlama dah.pegi yg tu dlu la yer dik..kiki

Post a Comment

Tuesday, January 8, 2013

..perihal bakal suami^^


Assalamualaikum w.b.t..
hemohemo..fuh, tebal betul sarang labah-labah dlm belog saya ini!
jika dihitung- hitung..
sudah hampir 6 bulan saya tidak meng 'update' belog yg tidak seberapa ini..
sibukkah benarkah saya?
hoho..
*biarlah dia dan saya sahaja yg mengetahui^^

maka dgn ini, tatkala sahabat- sahabiah mengepost tentang walimah mereka..
terdetik untuk diriku mencatatkan mengenai..
.
.
.
.
.
.

perihal bakal suami..

sebenarnya saya tertarik dengan gambar di atas..
itu aja!
dan saya kongsikan juga ayat di bawah^^

sy tak kisah kalau awak tak ensem, tak cool, tak macho, tak gentleman, tak romantik.

sebab?

bila mana awak dah jadi suami sy, bagi sy, awaklah yang paling ensem, paling cool, paling macho, paling gentleman, paling romantik dalam hati sy ni.

bagi seorang isteri, suamilah insan yang paling dekat dengan dirinya. dan yang paling penting, insan yang paling rapat di hatinya selepas Allah dan Rasul.

Taat seorang isteri kepada suami bukan hanya sekadar tanggungjawab. Tapi lebih kepada rasa cinta dan sayangnya kepada insan yang diberi amanah untuk menjaganya.

Ikhlas diri ini untuk menyayangi suamiku nanti, supaya dapat bertemunya lagi di mahligai cinta yang kekal tiada hujungnya.

amin

p/s: ayat2 tu CP jer k.hihi


4 comments:

  1. Kalau dah ada tarikh,jangan lupa bagi kad kat jannah ea akak..hehe^_^

    ReplyDelete
  2. hehe..alamak terkontroversi la pulak post ni.insya Allah tarikhnya 4 sept..tp thunnya xtau bila la..hoho

    ReplyDelete
  3. Menarik,tapi satu persoalan,orang yang buat post ni bila nak hantar kad jemputan ya??hihi,gurau ja boh!!!

    ReplyDelete
  4. huhu..lmbat lgi la..xgrad lgi..insya Allah, tggu lps grad la.hehe..xpn, kta tggu jemputan org2 hebat bln 2 ni..xlama dah.pegi yg tu dlu la yer dik..kiki

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

✿EpiLoG✿SeoRaNg✿MujaHiDaH✿ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ways To Make Money Online | Surviving Infidelity by Blogger Templates